Zoeken naar bmx verenigingen nederland

 
bmx verenigingen nederland
 
FCVV Home.
BMX Zuid Kampioenschap BZC/AK. Top Competitie TC. KNWU reglementen nat. Welkom op de website van FietsCrossVereniging Veldhoven! Lijkt het je leuk om een keer te komen fietscrossen? Wij verzorgen proeflessen zodat je het eens kunt proberen. Klik hier voor meer informatie.
Fietscross verenigingen Nederland.
Fietscross clubs Nederland. BMX Prikbord Berichten. Youtube BMX Greenhoppers. Twitter BMX Greenhoppers. WK BMX 2011 Kopenhagen Foto's.' Twitter berichten van BMX Rijders. Fietscross verenigingen Nederland. Een overzicht van alle Nederlandse BMX Fietscross clubs van de KNWU en/of de NFF. Fietscross vereniging Plaats.
Fietscross Club Barendrecht Home.
Bezwaar gebruik fotomateriaal. Richtlijnen BMX Fiets. BMX West Comp. Regels verplichte BMX Clubshirts. Klik op meer voor overzichtsfoto baan. Verslag Zuid Hollands kampioenschap BMX. Op zaterdag 2 juni werd het Zuid Holland Kampioenschap gereden op de nieuwe fietscrossbaan in Barendrecht.
BMX Nederland.
BMX vereniging info. BMX West Competitie. BMX N-O Competitie. BMX Zuid Competitie. Uitslagen per wedstrijd. BMX Westcompetitie pw. BMX N-O Competitie pw. BMX Zuid Competitie pw. BMX vereniging info. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van functionele cookies.
Vind een club Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie.
De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. De KNWU is er voor de top, wedstrijd en breedtesport. Onderverdeeld in verschillende sporten: weg, BMX, baan, veld, mountainbike, strandrace, para-cycling en kunstwielrijden. Wij hebben als doel iedereen in Nederland beter te leren fietsen.
KNWU BMX Afdeling Noord-Oost Official website.
Daarna kende de sport een kleine terugval, maar sinds een aantal jaar is fietscrossen weer helemaal hot. Dit komt mede doordat fietscross in 2008 voor het eerst een Olympische sport is. In Nederland kennen wij verschillende soorten wedstrijden binnen de BMX. Bij de BMX verenigingen worden er club of interclubwedstrijden georganiseerd.
BMX Wielervereniging Het Stadion.
Schrijf je in voor onze BMX nieuwsbrief onderaan deze pagina! Zodra de inschrijving van de najaarstraining en de kennismakingslessen open gaan krijg je vanzelf bericht! Om mee te kunnen doen aan de BMX trainingen is een basisuitrusting vereist zoals een geschikte fiets, helm en handschoenen.

Contacteer ons