Op zoek naar bmx baan?

 
bmx baan
 
KWC Kampen Vereniging voor BMX en Wielrennen in Kampen.
BMW baan huren. NKC BMX 2019. No Chain Race. Trainers en gegevens. Tijden en dagen. Groepen en indeling. Kleding reglement KWC. Kamper Wieler Club. KWC ofwel de Kamper Wieler Club is een hechte vereniging met een wielerafdeling en een fietscross afdeling met ongeveer 250 leden.
BMX TRACK VENLO FCC De Plakpunters Home.
Op maandag 21 mei houden wij van 11.00 tot 16.00 uur onze jaarlijkse open dag op onze BMX-baan te Venlo aan de Louisenburgweg 27. BMX is een extreme sport, sinds 2008 olympisch en wordt in Nederland steeds populairder. Tijdens de open dag geven trainers en leden van de vereniging demonstratietrainingen op de baan.
BMX Wielervereniging Het Stadion.
BMX baan Ruigenhoek en najaarstrainingen. 3 september 2018, door Bas Kwaaitaal. BMX baan Ruigenhoek gesloten De BMX baan in Ruigenhoek is door de terreineigenaar Recreatieschap Midden Nederland deze week voor onbepaalde tijd gesloten. Lees verder BMX Trainingen weer van start!
BMX Amsterdam Griffioen Outdoor.
BMX kinderfeestje, BMX clinics, BMX kidsclub, BMX zomerweken en vrij fietsen. Welkom op de pagina van BMX Amsterdam! Deze BMX baan is in april 2010 gebouwd en bestaat uit 9 verschillende lijnen. Hierdoor is de baan voor zowel beginners als gevorderden, van jong tot oud, aantrekkelijk.
FCC Ammersoyen.
groep 1 1845: tot 1945: uur beginners, kleinste bmx ers lichtgevorderde. groep 2 1930: tot 2045: uur gevorderden. groep 2 het eerste kwartier zelf in fietsen! Voor niet leden kost de training 350., Je bent altijd welkom op onze baan en wil je een keer meetrainen om te proberen?
BMX H.S.C. de Bataaf.
Er wordt ook ijverig gezocht naar verlichting om op de baan te zetten en naar andere voorzieningen die de BMX-baan kunnen verbeteren en verfraaien. Dus als jullie nog wat weten en/of tegenkomen wat er gebruikt kan worden.meldt je bij Weite of Wout.
BMX Kids Club Griffioen Outdoor Kidsproof Amsterdam.
Dat kan bij BMX Kids club Amsterdam! De nieuwe baan van BMX Amsterdam is geopend. Cross hier met je BMX over zandheuvels en door het bos. Het is nu mogelijk om je op te geven voor de BMX Kids Club.
FIETSCROSS CLUB WIJKEROOG.
De BMX vereniging voor de IJmond en omstreken. Opgericht in 1983 en sindsdien een begrip in Velsen Noord. We hebben een uitdagende baan met een 5 meter hoge startheuvel waarop we nagenoeg het hele jaar, 2x per week, trainen. Ook worden hier diverse wedstrijden verreden.
BMX baan Landgraaf: Limburg Cycling.
De doelstelling van deze BMX-tak is om de leden op een veilige en sportieve manier te laten fietsen en hen te begeleiden om de sport, desgewenst, op wedstrijd niveau uit te oefenen. In 2018 is de BMX baan volledig gerenoveerd en gemoderniseerd.

Contacteer ons